Εγγραφές ΕΠΑΛ και ΓΕΛ 2018 έως τις 31 Μαΐου 2018 και ώρα 14:00

Τι ΕΠΑΛ τι HARVARD.. 40 Σελίδες οδηγίες λέει.
Οι μαθητές ΕΠΑΛ χάνουν το προνόμιο της εισαγωγής στα ΤΕΙ επειδή εκείνα ενοποιούνται (ένας Θεός ξέρει πως) με τα ΑΕΙ και σ'αντάλλαγμα τους δίνεται ένα 5%.
Θα δημιουργηθύν ΙΕΚ διετούς (εντός των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και με ευθύνη τους) με άλλο όνομα (ΚΕΚ ξέρω γω) που θα πιστοποιούνται στο επίππεδο 5 του Ευρωπαϊκού πλαισίου προσόντων. Την πιστοποίηση επιππέδου 5 αποκτούν οι μαθητές σήμερα μέσω ΕΠΑΛ με 4ο έτος Μαθητείας και μέσω των δημοσίων και ιδιωτικών ΙΕΚ. 


Οι γονείς-κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών ή οι ενήλικοι/κες μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ για το σχολικό έτος 2018-2019, υποβάλλουν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής - Δήλωση Προτίμησης για τα ΕΠΑ.Λ., μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα βρείτε εδώ, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από τις 14 Μαΐου 2018 και ώρα 10:00 έως τις 31 Μαΐου 2018 και ώρα 14:00.

Διαβάστε ένα προς ένα τα βήματα για την υποβολή Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής στα ΕΠΑΛ και στα ΓΕΛ (40 σελίδες !).



Βασανίζομαι (project #ΠΑΝΤΕΤΡΑΓΩΝΟ)

( Ωδή σε όσους τελευταία στιγμή αποφάσισαν να συμμετέχουν στις πανελλαδικές της πανδημίας ) Αν λοιπόν ταίριαζε ένα τίτλος στο μέχρι σήμερα α...