Της καριέρας το σιδηρούν κιγκλίδωμα στη Θεσσαλονίκη

Οι ημέρες καριέρας είναι δωρεάν.
Για να εντυπωσιάσετε τους εργοδότες στις ημέρες καριέρας το φροντιστήριο, κοστίζει 60€ η ώρα + ΦΠΑ...
Πλάκα κάνω ε; Η υπερπληθώρα ημερών καριέρας στη Συμπρωτεύουσα είναι μόνον η μία όψη του νομίσματος. παρακάτω σας δίνουμε μια μικρή γεύση. 

Να πάτε σε όλες αν αναζητάτε εργασία, αν είστε φοιτητές ακόμα και μαθητές να είστε να πάτε. Μετά όμως να το συζητήσουμε το θέμα οκ; Το οικοσύστημα της προσφοράς και ζήτησης εργασίας θέλει ξήλωμα, αναθεώρηση, μεταρρύθμιση. Θέλει νοιάξιμο και απλές πρακτικές ιδέες.   


Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας 
ανακοινώνει τις ημερομηνίες υλοποίησης των ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2019, στις : 9-10 Μαϊου 2019 στην κεντρική βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Πρόσκληση επιχειρήσεων στις Ημέρες Καριέρας Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης 2019
Το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης προσκαλεί τις επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στην εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2019» που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 21, Τετάρτη 22 & Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (Κ.Ε.Δ.Ε.Α.), επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου (Πανεπιστημιούπολη).
Η διοργάνωση αφορά στη διενέργεια συνεντεύξεων με τελειόφοιτους και απόφοιτους του ΑΠΘ για πιθανή συνεργασία (άμεση ή μελλοντική). Η κάθε επιχείρηση καλείται να δηλώσει το προφίλ του ιδανικού υποψηφίου που επιθυμεί να δει, καθώς και τις ημέρες και ώρες που μπορεί να πραγματοποιήσει συνεντεύξεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις, εκτός από τη διαδικασία συνεντεύξεων με τελειόφοιτους και απόφοιτους του ΑΠΘ, να παρουσιάσουν σε όλη τη διάρκεια των Ημερών Καριέρας και το εταιρικό τους προφίλ με Stand.
Οι επιχειρήσεις που το επιθυμούν μπορούν να λάβουν μέρος στις ενημερωτικές – συμβουλευτικές εκδηλώσεις που διοργανώνει το ΓΔ για τους υποψηφίους (φοιτητές, απόφοιτους) παρουσιάζοντας την εταιρία τους και τις προοπτικές απασχόλησης σε αυτήν,

Ημερομηνίες παρουσιάσεων εταιριών στις:  Τετάρτη 13 Μαρτίου ή Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά εδώ

Kariera.gr: 15+ εταιρείες έρχονται στην Θεσσαλονίκη για να σε γνωρίσουν από κοντά!
Οι Ημέρες Καριέρας είναι ευκαιρία σου για να κάνεις το πρώτο ή το επόμενο επαγγελματικό σου βήμα! Εάν αναζητάς εργασία, έλα με το βιογραφικό σου, την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Μαρτίου στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης, Αποθήκη 8, να γνωρίσεις εταιρείες που αναζητούν τους επόμενους συνεργάτες τους! #imereskarieras #thessaloniki #karieragr



Skywalker.gr: Η μεγαλύτερη εκδήλωση με θέμα την εργασία στην Ελλάδα επιστρέφει για μία ακόμη χρονιά στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Το Thessaloniki #JobFestival, συνεχίζοντας δυναμικά την επιτυχημένη δράση του, δημιουργεί ένα περιβάλλον επαγγελματικής ανάπτυξης, δικτύωσης και ενίσχυσης στην αναζήτηση εργασίας, μέσα από βιωματικές δράσεις. Είσοδος ελεύθερη.
Πώς μπορώ να συμμετάσχω: Δες τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας και στείλτε το βιογραφικό σου έως τις 15/2, διεκδικώντας μια συνέντευξη για αυτή / αυτές που σε ενδιαφέρουν.
Τσέκαρε συχνά τα email σου για ειδοποιήσεις -αν η εταιρία επιθυμεί να σε γνωρίσει πρέπει και να κλείσεις τη συνέντευξή σου μαζί της! Δήλωσε συμμετοχή στα workshops που θα σε ενισχύσουν στην αναζήτηση εργασίας και θα βελτιώσουν τις επαγγελματικές σου δεξιότητες (περιορισμένος αριθμός θέσεων, παρέχονται βεβαιώσεις παρακολούθησης).
Έλα στο event με το βιογραφικό σου και κατάλληλα προετοιμασμένος.
Στο #JobFestival μπορείς να διορθώσεις το CV σου με τη βοήθεια ειδικών και να το καταθέσεις στις παρευρισκόμενες εταιρίες, να παρακολουθήσεις χρήσιμα και ενδιαφέροντα workshops, να βγεις επαγγελματικές φωτογραφίες, να συζητήσεις με πιστοποιημένους coaches και να αναπτύξεις τις γνωριμίες σου στον χώρο της εργασίας.
Πότε: Παρασκευή και Σάββατο 22 και 23 Φεβρουαρίου
Πού: Στο ξενοδοχείο Capsis Τι ώρα: 10:00 με 18:00 Μείνε συντονισμένος μέσω του Facebook event.
Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στο φεστιβάλ ως εταιρία, μπορείτε να καλείτε στο 2310 326712 για περισσότερες διευκρινίσεις.

Βασανίζομαι (project #ΠΑΝΤΕΤΡΑΓΩΝΟ)

( Ωδή σε όσους τελευταία στιγμή αποφάσισαν να συμμετέχουν στις πανελλαδικές της πανδημίας ) Αν λοιπόν ταίριαζε ένα τίτλος στο μέχρι σήμερα α...